Suntem o companie romaneasca cu sediul in Sibiu, care a luat fiinta la inceputul anului 2010 si are ca domeniu de activitate comertul cu materialele de curatenie, igiena, solutii pentru intretinerea cladirilor, protectia muncii si a altor echipamente complementare acestor produse.
Experienta dobandita pana la acel moment ne-a ajutat sa aducem o schimbare de mentalitate, de viziune fata de clientul final.
Ne distingem printr-un management modern si un personal calificat care a reusit permanent sa diversifice gama de produse comercializate, acoperind un segment tot mai mare din piata de profil.

Valori

Parteneriatele pe care le avem sunt bazate pe deschidere, corectitudine, onoare si respect reciproc in egală masura, indiferent de numele sau de nevoile acestora. Aceste parteneriate se pastreaza si se dezvolta odata cu trecerea timpului, iar lor li se alatura noi parteneriate.
In stransa legatura cu furnizorii nostri punem umarul la implementarea celor mai noi tehnologii si echipamente din domeniu.
Toate acestea ne recomanda ca una dintre cele mai puternice companii de profil din domeniu, urmarind in primul rand gestionarea si optimizarea continua a costurilor. Incepand cu luna aprilie 2016 compania noastra a implementat standardele de calitate ISO 9001 pentru Managementul Calitatii si 14001 pentru Managementul de Mediu.

Obiectiv

Obiectivul nostru este de a contribui la nevoile clientilor si de a le oferi cele mai complete solutii profesionale adaptate profilului de activitate, asigurand in permanenta:

  1. consultanta de specialitate in vederea alegerii produselor potrivite business-ului dvs;
  2. siguranta, continuitatea si calitatea produselor;
  3. o oferta competitiva, personalizata si adaptata nevoilor fiecaruia;
  4. un raport foarte bun, calitate-pret;
  5. cele mai noi produse pentru cele mai riguroase norme de igiena.

Servicii

Pe langa activitatea de vanzare si distributie a produselor din portofoliu oferim:

  1. suport logistic regional pentru cateva companii producatoare de profil;
  2. consultanta in identificarea produselor si procedurilor aferente utilizarii produselor din portofoliu, vizand eficienta maxima si controlul complet asupra costurilor;
  3. elaborarea si implementarea de proiecte si sisteme complete în urma unui audit;
  4. servicii de montaj si întretinere pentru echipamentele furnizate, proiecte sustinute prin raportari periodice catre beneficiar, legate de evolutia rezultatelor obtinute si a costurilor derivate;
  5. proiectarea si executia sistemelor de limitare a accesului utilizatorilor, prin folosirea cheii in institutii.